Førende specialister inden for trykluft​

Landsdækkende rådgivning, installation og projektering

​Hos Dansk Trykluft Industri har vi teknikere overalt i landet, så du nemt og hurtigt kan modtage kyndig rådgivning, service og installation af trykluftkompressorer og alt relateret hertil.

Ledige stillinger​

Trykluft montør til montage og installationsarbejde - Jylland

Dansk Trykluft Industri A/S udvider igen, og denne gang søger vi en montør til at varetage det stigende omfang af montage- og installationsarbejde vi oplever, hovedsageligt hos vores kunder i Jylland. Du skal gerne have en praktisk uddannelse, hvor montagearbejde, rørføring, vvs-arbejde, svejsning, smedearbejde eller lignende indgår i et rimeligt omfang.

Vi arbejder med mange områder inden for trykluft: kompressorer i flere genre, køl med efterkøling og køletørring, filtrering, ventilation, varmegenvinding, energi- og luftanalyser, samt nitrogen- og iltforsyninger.

Vi leverer løsninger til kunder i hele Danmark og har afdelinger i både Gadstrup og Kolding. Vores kunder består af virksomheder inden for bl.a. industri, jern og metal, fødevarer, medicinal og hospitalssektoren m.m., og vores produktprogram dækker et hvert behov inden for trykluft- og gasforsyninger.​

DTI har igennem årene fået samlet et unikt og loyalt team, og vigtigst af alt er, at vores nye kollega deler de samme gode værdier, engagement og forventninger til sig selv og andre. Vi er en moderne, mellemstor virksomhed med et uformelt og afslappet miljø, og Dansk Trykluft Industri A/S har siden 1989 forsynet industrien med trykluftprodukter, serviceydelser og projektering, ligesom vi har eneimport af en række Europæiske kvalitetsprodukter. Se mere: www.dti-trykluft.dk.

Lønnen forhandles individuelt ud fra kvalifikationer og erfaringer. I lønpakken er tilknyttet pension og forsikringsordning, samt privat sundhedsforsikring.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Service & HR Administrator Fie Tolstrup Christensen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du bedes sende til e-mail: fth@dti-trykluft.dk

Har du spørgsmål?

Skriv til os med dine spørgsmål ved at udfylde formularen, og vi vil vende retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dansk Trykluft Industri A/S

Øst:

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup

Vest:

​Essen 11B, 6000 Kolding

CVR: 16971189

Kontakt os

☎ Tlf.: 56 21 71 00

✉ E-mail: mail@dti-trykluft.dk

Følg os på Facebook facebook (1)

Følg os på LinkedIn  linkedin-white

Vil du ringes op?

Udfyld formularen og bliv ringet op. Vi besvarer din henvendelse så snart som muligt. Har du brug for akut hjælp udenfor normal arbejdstid, stiller vores telefoner automatisk om til døgn service.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her ligger vi

Hovedafdeling:
Erhvervsparken 3
4621 Gadstrup

Serviceafdeling:

Essen 11B

6000 Kolding