Førende specialister inden for trykluft​ og gas

Landsdækkende rådgivning, installation og projektering

​Hos Dansk Trykluft Industri har vi teknikere overalt i landet, så du nemt og hurtigt kan modtage kyndig rådgivning, service og installation af trykluft- og gaskompressorer og alt relateret hertil.

Gaskompressorer forhandles og serviceres

Landsdækkende salg og service af gaskompressor

Er det blevet tid til at investere i en gaskompressor, eller har du måske allerede en, som trænger til at få gennemgået et serviceeftersyn? Hvis du leder efter et firma med speciale inden for lige netop dette, så er vi hos DTI A/S et oplagt valg.

Vi holder til i Gadstrup, hvorfra vi kører ud til mange forskellige slags virksomheder i hele landet for at levere og servicere kompressorer, herunder også en gaskompressor.

Hvad er en gaskompressor?

​En gaskompressor anvendes i flere og flere industrier i Danmark. Efterhånden som biler og el-drevne køretøjer får installeret brændselsceller eller bliver gasdrevne, er der brug for en gaskompressor.

Gaskompressorer fås fra 1,5 kW til 500 kW og er typisk enten en stempel-, - membran eller skruekompressor. Gaskompressorer er ofte omfattet af ATEX-regulativerne, da det kan være eksplosionsfarlige gasser, der skal komprimeres. Hvis det drejer sig om nitrogen, er der ikke eksplosionsfare.

Vores gaskompressorer er alle CE-mærket og ofte ATEX-godkendte med fuld dokumentation. En gaskompressor anvendes i industrier såsom naturgasproduktion, biogasproduktion, på sygehuse og i kemiske industrier.

Vi har fokus på din tilfredshed

Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører og den service, vi leverer. Vores kunders tilfredshed er, og har altid været, altafgørende for os, og sådan vil det fortsat være. Vi ved godt, at tilfredse kunder danner grobund for vækst.

Derfor tager vi også altid udgangspunkt i dine interesser, og vi bruger den nødvendige tid på at sætte os i dit sted, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop dig og din virksomhed.

Vi anvender udelukkende produkter i højeste kvalitet, som er baseret på den sidste nye teknologi. Det betyder bl.a., at du kan være sikker på, at du får leveret eller serviceret din gaskompressor med fokus på:

  • ​Energiforbrug
  • Driftsikkerhed​
  • Driftsomkostninger​

Har du brug for yderligere information eller et skræddersyet tilbud?

Uanset om du har brug for yderligere information om vores produkter eller ydelser, om du har nogle spørgsmål, eller om du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop den gaskompressor, som du står og mangler, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Nedenfor kan du få et overblik over vores store udvalg af gaskompressorer:

CNG kompressor

11 - 220 kW, 40 - 350 bar, 24 - 1100 m³/h​

Download brochure her

Biogas Skruekompressor

Op til 1 MW, Op til 20 bar, Op til 6000 m³/h​

Download brochure her

​Naturgas Skruekompressor

Op til 1 MW, Op til 25 bar, Op til 6000 m³/h

Download brochure her

Syngas Skruekompressor

Op til 1 MW, Op til 40 bar, Op til 6000 m³/h

Download brochure her

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Har du spørgsmål?

Skriv til os med dine spørgsmål ved at udfylde formularen, og vi vil vende retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Dansk Trykluft Industri A/S

Øst:

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup

Vest:

​Essen 11B, 6000 Kolding

CVR: 16971189

Kontakt os

☎ Tlf.: 56 21 71 00

✉ E-mail: mail@dti-trykluft.dk

Følg os på Facebook facebook (1)

Følg os på LinkedIn  linkedin-white

Vil du ringes op?

Udfyld formularen og bliv ringet op. Vi besvarer din henvendelse så snart som muligt. Har du brug for akut hjælp udenfor normal arbejdstid, stiller vores telefoner automatisk om til døgn service.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her ligger vi

Hovedafdeling:
Erhvervsparken 3
4621 Gadstrup

Serviceafdeling:

Essen 11B

6000 Kolding